ALI šokoladinė

NAUJIENA

DESERTŲ BEI TORTŲ PRISTATYMAS
VILNIUJE IR KAUNE*

UŽSAKYTI

*MINIMALUS UŽSAKYMAS – 20 EUR.
PRISTATOMAS KITĄ DIENĄ.

Dėl užsakymų kituose miestuose teirautis
uzsakymai@alisokoladine.lt arba +370 675 41148

Didysis šokoladų ir triufelių dovanų rinkinys

49,10 EUR
Su PVM

Dovanų rinkinyje: regioniniai šokoladai – Alunga (40%), Inaya (65%), Alto el sol (65%), Saint Domingue (70%), Madagascar (67%), taip pat laužomas pieniškas šokoladas, triufeliai su avietėmis bei triufeliai su baltuoju šokoladu.

Aprašymas

Pieniškas šokoladas ALUNGA

Sudedamosios dalys: Cukrus (30,5%); kakavos masė (25,0%), kakavos sviestas (18,0%), nenugriebto pieno milteliai (18%), nugriebto pieno milteliai (8,0%), emulsiklis sojų lecitinas (<1%); natūrali vanilės kvapnioji medžiaga (<1%).

100 g gaminio energinė vertė: 2319 kJ/554 kcal; riebalai 36,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g; angliavandeniai 42,8 g, iš kurių cukrų 41,0 g; baltymai 7,4 g; druska 0,24 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas INAYA

Sudedamosios dalys: kakavos masė; cukrus; mažo riebumo kakavos milteliai; emulsiklis sojų lecitinas; natūralios vanilės kvapiosios medžiagos.

100 g gaminio energinė vertė: 2131 kJ/509 kcal; riebalai 33 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19,7 g; angliavandeniai 36,3 g, iš kurių cukrų 31,8 g; baltymai 8,9 g; druska 0,02 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas ALTO EL SOL

Sudedamosios dalys: kakavos masė Peru; cukranendrių cukrus; kakavos sviestas; emulsiklis sojų lecitinas; natūrali Bourbon vanilė.

100 g gaminio energinė vertė: 2284 kJ/546 kcal; riebalai 38,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g; angliavandeniai 35,6 g, iš kurių cukrų 32 g; baltymai 7,5 g; druska 0,02 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas SAINT DOMINGUE

Sudedamosios dalys: kakavos masė Saint Domingue; cukrus; kakavos sviestas; emulsiklis sojų lecitinas; natūralios vanilės kvapiosios medžiagos.

100 g gaminio energinė vertė: 2380 kJ/569 kcal; riebalai 43,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25,9 g; angliavandeniai 30,7 g, iš kurių cukrų 27 g; baltymai 7,6 g; druska 0,02 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas MADAGASCAR

Sudedamosios dalys: kakavos masė Madagaskaras, cukrus 29.5%, kakavos sviestas 5.5%, emulsiklis sojų lecitinas <1%, natūrali vanilės kvapioji medžiaga <1%. Gali būti pienas.

100 g gaminio energinė vertė: 2296kJ/549kcal, riebalai 39,5g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23,7g, angliavandeniai 33,4g, iš kurių cukrų 29,5g, baltymai 7,9g, druska 0,02g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Laužytas pieniškas šokoladas

Sudedamosios dalys: belgiškas pieninis šokoladas (65,38%) (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis - sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), džiovintos slyvos (10,58%) (džiovintos slyvos, vanduo, konservantas - E202), migdolai (10,58%), karamelizuoti lazdyno riešutai (10,58%) (lazdyno riešutai, cukrus, vanduo).

100 g gaminio energinė vertė: 2315,2kJ/554,7kcal; riebalai 32,3g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,1g; angliavandeniai 56,6g, iš kurių cukrų 51,3g; baltymai 7,5g; druska 0,15g.

Laikymo sąlygos: Laikyti +10 - +15°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 130 g.

 

Triufeliai su avietėmis

Sudedamosios dalys: belgiškas juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), sviestas, gliukozės sirupas, apelsinų likeris (60% alk. tūrio), šaltyje džiovintos avietės (4,76%).

100 g gaminio energinė vertė: 2583,6kJ/621,7kcal; riebalai 46,9g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 28,7g; angliavandeniai 45,2g, iš kurių cukrų 41,3g; baltymai 4,7g; druska 0,15g.

Laikymo sąlygos: Laikyti +6 – (+20)°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 110 g.

 

Triufeliai su baltuoju šokoladu

Sudedamosios dalys: belgiškas baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis – sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), belgiškas juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), grietinėlė, degtinė (alk. 40% tūrio) (11%), sviestas, kakava, vanilės ankštys.

100 g gaminio energinė vertė: 2023kJ/487kcal; riebalai 35,9g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,8g; angliavandeniai 35,7g, iš kurių cukrų 34,3g; baltymai 5,2g; druska 0,1g.

Laikymo sąlygos: Laikyti +6 – (+20)°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 120 g.

 

Gamintojas: UAB „Ali šokoladinė“.

Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154, Vilnius, Lietuva.

Susiję produktai

(Yra dar 7 produktai toje pačioje kategorijoje)