ALI šokoladinė

NAUJIENA

TORTŲ IR DESERTŲ
PRISTATYMAS Į NAMUS VILNIUJE*

UŽSAKYTI

*MINIMALUS UŽSAKYMAS MIESTE – 20 EUR, RAJONE - 50 EUR.
PRISTATYMAS KITĄ DIENĄ (IŠSKYRUS SEKMADIENĮ).

Dėl užsakymų kituose miestuose teirautis
uzsakymai@alisokoladine.lt arba +370 675 41148

Didysis šokoladų ir apelsinų dovanų rinkinys

40,35 EUR
Su PVM

Dovanų rinkinyje: laužytas juodasis šokoladas, apelsinai šokolade bei penkių skirtingų rūšių regioniniai šokoladai: pieniškas Alunga šokoladas (40%), juodasis Inaya (65%) šokoladas, juodasis Alto el sol (65%) ir juodasis Saint Domingue (70%), juodasis Madagaskaro šokoladas (67%). 

Aprašymas

Pieniškas šokoladas ALUNGA

Sudedamosios dalys: Cukrus (30,5%); kakavos masė (25,0%), kakavos sviestas (18,0%), nenugriebto pieno milteliai (18%), nugriebto pieno milteliai (8,0%), emulsiklis sojų lecitinas (<1%); natūrali vanilės kvapnioji medžiaga (<1%).

100 g gaminio energinė vertė: 2319 kJ/554 kcal; riebalai 36,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g; angliavandeniai 42,8 g, iš kurių cukrų 41,0 g; baltymai 7,4 g; druska 0,24 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas INAYA

Sudedamosios dalys: kakavos masė; cukrus; mažo riebumo kakavos milteliai; emulsiklis sojų lecitinas; natūralios vanilės kvapiosios medžiagos.

100 g gaminio energinė vertė: 2131 kJ/509 kcal; riebalai 33 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19,7 g; angliavandeniai 36,3 g, iš kurių cukrų 31,8 g; baltymai 8,9 g; druska 0,02 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas ALTO EL SOL

Sudedamosios dalys: kakavos masė Peru; cukranendrių cukrus; kakavos sviestas; emulsiklis sojų lecitinas; natūrali Bourbon vanilė.

100 g gaminio energinė vertė: 2284 kJ/546 kcal; riebalai 38,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g; angliavandeniai 35,6 g, iš kurių cukrų 32 g; baltymai 7,5 g; druska 0,02 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas SAINT DOMINGUE

Sudedamosios dalys: kakavos masė Saint Domingue; cukrus; kakavos sviestas; emulsiklis sojų lecitinas; natūralios vanilės kvapiosios medžiagos.

100 g gaminio energinė vertė: 2380 kJ/569 kcal; riebalai 43,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 25,9 g; angliavandeniai 30,7 g, iš kurių cukrų 27 g; baltymai 7,6 g; druska 0,02 g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Juodasis šokoladas MADAGASCAR

Sudedamosios dalys: kakavos masė Madagaskaras, cukrus 29.5%, kakavos sviestas 5.5%, emulsiklis sojų lecitinas <1%, natūrali vanilės kvapioji medžiaga <1%. Gali būti pienas.

100 g gaminio energinė vertė: 2296kJ/549kcal, riebalai 39,5g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23,7g, angliavandeniai 33,4g, iš kurių cukrų 29,5g, baltymai 7,9g, druska 0,02g.

Laikymo sąlygos: laikyti +12 - +20 °C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100g.

 

Laužytas juodas šokoladas

Sudedamosios dalys: belgiškas juodasis šokoladas (68%) (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis - sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), apelsinų žievelės (11%) (apelsinų žievelės, sacharozė, fruktozė, maltozė, konservantai: kalio sorbatas, natrio metabisulfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinų rūgštis), karamelizuoti migdolai (11%) (migdolai, cukrus, vanduo), karamelizuoti lazdyno riešutai (11%) (lazdyno riešutai, cukrus, vanduo).

100 g gaminio energinė vertė: 2277,2kJ/545,6kcal; riebalai 32,6g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,1g; angliavandeniai 56,1g, iš kurių cukrų 51,5g; baltymai 6,1g; druska 0,05g.

Laikymo sąlygos: Laikyti +10 - +15°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 130 g.

 

Apelsinai šokolade

Sudedamosios dalys: apelsinų cukatų griežinėliai (80%) (apelsinų griežinėliai, sacharozė, fruktozė, maltozė, konservantai: kalio sorbatas, natrio metabisulfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga - citrinų rūgštis), belgiškas juodasis šokoladas (20%) (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis - sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga).

100 g gaminio energinė vertė: 2463kJ/591kcal; riebalai 35,2g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21g; angliavandeniai 59,5g, iš kurių cukrų 55,5g; baltymai 5,1g; druska 0,2g.

Laikymo sąlygos: +10 - +15°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 100 g.

 

Gamintojas: UAB „Ali šokoladinė“.

Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154, Vilnius, Lietuva.

Susiję produktai

(Yra dar 8 produktai toje pačioje kategorijoje)