

Pieninis šokoladas pagamintas iš „Forastero“ kakavos pupelių, užaugintų Dramblio Kaulo pakrantėje. Tai švelniai saldus šokoladas, kuriame jaučiami pakepintos kakavos ir pieno poskoniai.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinai), natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
100 g gaminio energinė vertė: 2319 kJ / 554 kcal; riebalų 36,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,0 g; angliavandenių 42,8 g, iš kurių cukrų 41,0 g; baltymų 7,4 g; druskos 0,24 g.
Laikymo sąlygos laikyti +12–(+20)°C
Gamintojas UAB „Ali šokoladinė“
Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154 Vilnius, Lietuva
Grynasis kiekis 100 g