

Imbierų cukatų lazdelės belgiško juodojo (54 %) šokolado apvalkale.
* Alergijas ir netoleravimą sukeliančios medžiagos: pienas, soja.
Sudedamosios dalys: imbieras 70 % (imbieras, gliukozės sirupas, cukrus), belgiškas juodasis šokoladas (30 %) (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis (sojų lecitinai), natūrali vanilės kvapioji medžiaga). Gali būti pieno. Kakavos sausųjų medžiagų šokolade ne mažiau nei 54 %.
100 g gaminio energinė vertė: 1559 kJ / 370 kcal; riebalų 11,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,6 g; angliavandenių 66,2 g, iš kurių cukrų 60,5 g; baltymų 1,5 g; druskos 0,02 g.
Grynasis kiekis 140 g
Laikymo sąlygos laikyti +10–(+20)°C
Gamintojas UAB „Ali šokoladinė“
Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154 Vilnius, Lietuva