

Juodasis šokoladas pagamintas iš kakavos pupelių, užaugintų Dramblio Kaulo pakrantėje Afrikoje. „Inaya“ yra naujos fermentacijos juodasis šokoladas išsaugojęs tyrą kakavos skonį su puikiu kartumo ir rūgštumo balansu.
Sudedamosios dalys: kakavos masė; cukrus; mažo riebumo kakavos milteliai; emulsiklis sojų lecitinas; natūralios vanilės kvapiosios medžiagos.
100 g gaminio energinė vertė: 2131 kJ/509 kcal; riebalų 33 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19,7 g; angliavandenių 36,3 g, iš kurių cukrų 31,8 g; baltymų 8,9 g; druskos 0,02 g
Laikymo sąlygos laikyti +12–(+20)°C
Gamintojas UAB „Ali šokoladinė“
Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154 Vilnius, Lietuva
Grynasis kiekis 100 g