GREITAS IR PATOGUS UŽKANDIS - DRAŽĖ

Užkandis po užkandžio – o gal geriau gardėsis po gardėsio? Užkandžiavimas tarp pietų ir vakarienės yra būtinas, turbūt jums visi aplink tai kartoja – mat sveika, reikalinga, geriau po mažiau ir dažniau, ir dar paberia šimtą taisyklių, kada, ką bei su kuo valgyti (uhh...). Tačiau panašu, kad užkandžiavimo maniją jau daug kas pasigavo, o tai yra visai lengva – kur tik pasisukus galima rasti įvairiausių užkandėlių.
Turbūt populiariausias ir universaliausias užkandis yra riešutai. Juos traškiname saldžius, sūrius ar kepintus. O šių metų tendencija naujais būdais ir skoniais pateikti dražė saldainiai, kurie sugrįžo į populiarumo olimpą dėl mūsų lėkimo ir polinkio užkandžiauti. Dražė saldainiai gali būti ir gana sveikas užkandžio pasirinkimas, nes yra pagaminti iš tokių energijos šaltinių kaip migdolai, lazdyno riešutai bei juodas šokoladas. Ir tai ne tik greitas ir patogus užkandis, bet ir saldus gardėsis, kurio griebiamės popietinės pertraukėlės metu.