

„Alto El Sol“ juodasis šokoladas pagamintas iš Peru džiunglėse augančių kakavos pupelių. Būtent vešli „Alto El Sol“ ūkio aplinka kakavos pupelėms suteikia turtingą skonį, todėl šis šokoladas yra intensyvus, ryškaus ir ilgai išliekančio skonio su stipriu vaisių akcentu.
Sudedamosios dalys: kakavos masė „Peru“; cukranendrių cukrus; kakavos sviestas; emulsiklis sojų lecitinas; natūralios vanilės kvapiosios medžiagos.
100 g gaminio energinė vertė: 2284 kJ/546 kcal; riebalų 38,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23 g; angliavandenių 35,6 g, iš kurių cukrų 32 g; baltymų 7,5 g; druskos 0,02 g
Laikymo sąlygos laikyti +12–(+20)°C
Gamintojas UAB „Ali šokoladinė“
Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154 Vilnius, Lietuva
Grynasis kiekis 100 g