Pagrindinis
LAUŽYTAS JUODASIS ŠOKOLADAS
Laužytas juodasis šokoladas yra klasika, kurią pagardinome karamelizuotais migdolų ir lazdynų riešutais bei sirupe virtomis apelsinų žievelėmis.
Aprašymas
Sudedamosios dalys: belgiškas juodasis šokoladas (68%) (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis – sojų lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), apelsinų žievelės (11%) (apelsinų žievelės, sacharozė, fruktozė, maltozė, konservantai: kalio sorbatas, natrio metabisulfatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis), karamelizuoti migdolai (11%) (migdolai, cukrus, vanduo), karamelizuoti lazdynų riešutai (11%) (lazdynų riešutai, cukrus, vanduo).
100 g gaminio energinė vertė: 2277,2kJ/545,6kcal; riebalų 32,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,1 g; angliavandenių 56,1 g, iš kurių cukrų 51,5 g; baltymų 6,1 g; druskos 0,05 g
Grynasis kiekis 130 g.
Laikymo sąlygos laikyti +10–(+15)°C
Gamintojas UAB „Ali šokoladinė“
Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154 Vilnius, Lietuva