Šokoladiniai gardėsiai
TRIUFELIAI SU PASIFLOROMIS
Belgiško pieninio šokolado triufeliai su pasiflorų bei degtinės įdaru ir padengti liofilizuotais persikais.
Aprašymas
Sudedamosios dalys: belgiškas pieninis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis (sojų lecitinai), natūrali vanilės kvapioji medžiaga), pasiflorų tyrė (10,7 %) (pasiflorų tyrė, cukrus), netirpi cukraus pudra (dekstrozė, kviečių krakmolas, augalinis aliejus (palmių), kvapioji medžiaga), sviestas, liofilizuoti persikai, degtinė (alk. 40 % tūrio).
100 g gaminio energinė vertė: 2061 kJ / 494kcal; riebalų 30,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 18,7 g; angliavandenių 48,3 g, iš kurių cukrų 45,5 g; baltymų 5,8 g; druskos 0,17 g.
Laikymo sąlygos laikyti +5–(+20)°C
Gamintojas UAB „Ali šokoladinė“
Adresas: Savanorių pr. 178F, 03154 Vilnius, Lietuva
Grynasis kiekis 120 g